måndag 30 mars 2009

Freebies!


En av fördelarna med att extraknäcka på TUR-mässan i Göteborg förra helgen var att jag fick med mig trevliga prylar hem som belöning för mitt slit. Eftersom jag om drygt en vecka beger mig till Milano fick jag med mig en guide som kan visa mig allt jag borde göra men antagligen inte kommer orka med. Som ni ser fick jag också ett passfordral och en bagagetag i skinn. Två i ärlighetens namn rätt så onödiga resetillbehör, men så trevligt, och nu kan både jag och min väska resa med stil!

Tavlor, tavlor...


jag har hållit igång ett litet projekt ett tag nu. Sen den monstruösa TVn tack och lov åkte ner från väggen så har den suktat efter något nytt. Personligen har jag svårt att hitta stora tavlor som jag tycker om. Dessutom har man ju alltid så många liggande som bara väntar på att hängas någonstans. Dock tycker jag att det är svårt att lyckas placera små tavlor en och en utan att det ser ensamt ut, men det är väl antagligen nån spärr jag har.
I min förra lägenhet hade jag en mycket tjusig tavelvägg med endast svarta ramar med vita passe-par-tout, men jag var sugen på att låta alla tavlor vara med och synas, därför blev mitt nya system att inte ha något system alls. Känner mig riktigt lössläppt och crazy.
För att ytterligare fylla på med galenheter har jag små elefanter som får vakta tavlorna. Den något organiska formen på min tavelvägg skvallrar om att fler tavlor väntas, jag har redan några motiv som jag klurar på...

söndag 15 mars 2009

Ta in våren!



Idag har jag ägnat mig åt at smycka min lägenhet med det som min trädgård har att erbjuda.
Kvistar är så härligt vårigt, jag ser verkligen fram emot när de slår ut!